Introjakt landet rundt
Publisert 16.10.2018 07:56
Oppdatert 16.10.2018 08:24
Introjakt landet rundt
Introjakt på villrein i Rondane. Her er Ruben Tislevol på fallet. Foto: Espen Hvattum Heramb.
I høst blir det arrangert 350 introjakter i regi av NJFFs lokalforeninger og fylkeslag. Rundt 3000 nye jegere får bli med erfarne instruktører som deler av sin kunnskap, slik at flere får praktisk jakterfaring.

​​Noen smakebiter på hva som er gjennomført:

NJFF – Oppland: Introjakt på villrein i Rondane Sør ble gjennomført 6.-9. september av NJFF – Oppland og Ringebu og Fåvang JFF. Årets deltakere fikk oppleve ordentlig fjellvær, villreinfall og kjøttbæring, det vil si alt som hører med når villreinjakt står på programmet. Jakta foregikk i Ringebufjellet med base i fine omgivelser i Imsdalen.

Nape: NJFF - Aust-Agder avholdt en særdeles vellykket fuglejakt med stående fuglehund i Nape i Fyresdal. 15 fornøyde deltagere fikk både rype, orrfugl, storfugl og hare.


Foto: Olav Schrøder.​

Åsnes: Årets introjakt på gås for jenter, i regi av Åsnes JFF og kvinneutvalget i NJFF-Hedmark, ga action på jordene! De skriver på sine nettsider: «…… Snart kommer også en flokk med Kanadagås inn fra venstre, og på kommando spretter vi opp i sittende og alle løsner skudd. 3 stk gjess ender sin ferd foran oss, og vi er takknemlige for at vi fikk sjansen - og tok den.»


Foto: Andre Svorkmo og Frøydis Moen.​

Øststranda: Øststranda JFF arrangerte både fuglejakt og harejakt. Her er noen av deltagerne som fikk oppleve både klingende los og flere fuglesituasjoner. Fall ble det og. Fra høyre: Therese Sæberg, Ida Granvold, Tonje Bruun og Anette Granli.


Foto: Erik Andreassen.​​

Har du også lyst til å bli med på introjakt?

Det finnes fortsatt mye spennende å bli med på. Les mer om introjakt her. ​

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Jakthundboka
Gjensidige2019
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.