Isfiskesesongen 2021: NM avlyses og informasjon om videre konkurranser
Marius Hassve
Publisert 11.02.2021 09:56
Oppdatert 12.02.2021 08:35
Isfiskesesongen 2021: NM avlyses og informasjon om videre konkurranser
NM isfiske 2018. Foto: Vegard Veberg
Norgesmesterskapet 6/7 mars på Vegårfjorden (SFK Pimpel Sør) må dessverre avlyses grunnet COVID-19. Det blir altså ikke NM i isfiske 2021.

Norgescup (NC) utsettes inntil videre. Det tas sikte på å arrangere stevnet på Vingersjøen 21. februar (SFK Raufjøringen) samt de to øvrige avlyste stevnene senere i vinter. Dette avgjøres i mars måned, og man vil således arrangere de resterende tre stevnene om situasjonen endrer seg. Stillingen blir derimot stående slik den er pr. nå om det ikke lar seg gjennomføre.

Fylkesmesterskap (FM) kan gjennomføres dersom kommuneoverlege blir gjort klar over, og herunder godkjenner at det kommer deltakere fra hele fylkeslagets virkeområde. Om kommuneoverlege ikke godkjenner inter-kommunal deltakelse innad i de gamle fylkene må arrangementet avlyses, evt. så kan det utsettes til senere, da innenfor dette kalenderåret. En evt. gjennomførelse/utsettelse må gjøres i samråd med fylkessekretær i aktuelt fylkeslag. Eventuelle endringer må også tydeliggjøres ut til fylkets medlemmer.

Øvrige terminlisteførte stevner kan gjennomføres i tråd med kommuneoverleges retningslinjer i hver enkelt kommune. Informasjon om eventuelle deltakerbegrensinger som f.eks. antall og bosted må da tydeliggjøres. 

For råd og retningslinjer vedrørende gjennomføringer, se; Gjennomføring av terminlisteførte isfiskestevner sesongen 2020-21 (PDF)

Lurer du på noe – Kontakt Marius Hassve​

- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.