Jakt- og fangstrapportering for jaktåret 2019/2020
Publisert 30.01.2019 12:02
Oppdatert 30.03.2020 09:16
Jakt- og fangstrapportering for jaktåret 2019/2020
Alle som har betalt jegeravgiften for jaktåret 2019/2020 skal sende inn jakt- og fangstrapporten til Statistisk sentralbyrå innen 1. mai.

​​​​​​Du skal svare selv om du ikke har jaktet dette jaktåret, selv om du ikke har fått noe bytte, og om du tidligere har rapportert til grunneier.

Du skal rapportere via Altinn. 

Her finner du skjemaet

Hvorfor du skal rapportere

God kunnskap om hvordan jakta foregår og hva jegerne feller og fanger er viktig kunnskap for ei kunnskapsbasert viltforvaltning. Alle jegere bør derfor bidra til at også fellingsstatistikken blir så god som mulig. Sammenlignet med andre land, har Norge et meget godt rapporteringssystem for felt vilt. Det er viktig at vi som jegere benytter muligheten til å bidra til at våre fellingsstatistikker blir så komplette og korrekte som mulig.​

Hvis du glemmer å rapportere innen fristen, som er 1. mai, vil du få et tillegg i neste års jegeravgift til staten. 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.