Jakt- og fiskepodden episode 11
Publisert 19.11.2019 12:37
Oppdatert 19.11.2019 12:37
Jakt- og fiskepodden episode 11
Jakt- og fiskepodden er relansert med nytt design, egen facebookside og mange nye spenstige episoder. Hør episode 11 om mårhundbestanden.

Mårhund ingen adgang

Mårhundbestanden har gått til himmels i Finland, og det er ikke akkurat hva du ønsker deg med denne fremmede arten som tar grovt for seg i nordisk natur. Mellom oss i Norge og den store stammen i Finland pågår det en intens kamp. Helt i front står prosjektleder Per-Arne Åhlen. Hør denne utgaven av Jakt- og fiskepodden hvor Åhlen er med oss på telefon og forteller hvordan han bruker Judas-dyr og andre effektive teknikker for å unngå mårhundinvasjon fra øst. I studio er som vanlig også Statskogs kommunikasjonssjef Trond Gunnar Skillingstad og fagsjef for jakt og fiske, Jo Inge Breisjøberget. Og ikke minst har vi med informasjonssjefen i Norges Jeger- og Fiskerforbund, Espen Farstad.​

Hør podcasten her!


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.