Buejakt i Jakt- og fiskepodden
Publisert 19.12.2019 12:29
Oppdatert 26.12.2019 17:01
Buejakt i Jakt- og fiskepodden
Jakt- og fiskepodden er relansert med nytt design, egen facebookside og mange nye spenstige episoder. Hør episode 13 om jakt med pil og bue.

Jakt med pil og bue

Jakt med pil og bue er tillatt i svært mange land i verden, inkludert våre naboland Finland og Danmark. Men i Norge er det bare kuler og krutt som duger. Hvorfor det? Hvordan jakter man egentlig med pil og bue, og hvordan skiller utstyret seg fra våre barndomsminner? I denne episoden får du mer om spenning, skadeskyting, myter og fakta om buejakt med ekspertgjest Erling Flatby fra Norges Buejegerforbund i studio. Med er også som vanlig Espen Farstad (informasjonssjef NJFF) og Jo Inge Breisjøberget (fagsjef Statskog). Podcasten ledes av Trond Gunnar Skillingstad (kommunikasjonssjef Statskog).​

Hør podcasten her!


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Bilforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.