Skogsfugljakt i Jakt- og fiskepodden
Publisert 16.09.2019 10:41
Oppdatert 19.09.2019 09:02
Skogsfugljakt i Jakt- og fiskepodden
Jakt- og fiskepodden er relansert med nytt design, egen facebookside og mange nye spenstige episoder. Hør episode 22 om skogsfugljakt.

​​​Skogsfugljakt

Lidenskapen flommer nesten over når vi endelig har kommet fram til selve skogsfugljakta. Ikke minst er det dette med gammeltiuren da, som lurer jegerne trill rundt med sin hjerne på størrelse med ei ert. Hos den langt over snittet jaktglade gjengen i studio havner skogsfugljakta på pallen med trygt nedslag. Kanskje aller øverst på pallen, faktisk. Bli med inn i studio og bli smittet av entusiasmen. Der sitter for anledningen den gjesteløse trioen Jo Inge Breisjøberget (fagsjef Statskog), Espen Farstad (informasjonssjef NJFF) og Trond Gunnar Skillingstad (kommunikasjonssjef Statskog).​

Hør podcasten her!


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.