Jakt- og fiskepodden rir igjen
Publisert 16.05.2019 09:41
Oppdatert 16.05.2019 10:05
Jakt- og fiskepodden rir igjen
Nytt design, egen facebookside og mange spenstige episoder er på vei ut. Jakt- og fiskepodden blir sprell levende igjen.

​​​​​Podcasten så lyset sist høst, og fire testepisoder ble publisert. Nå er besetningen satt, designet er løftet og podcasten har fått sin egen facebookside. En rekke episoder ligger klare til publisering.

- Jeg sitter med to av dem som kan aller mest om jakt og fiske i Norge til min disposisjon i studio, så det kan jo ikke bli annet enn bra. I tillegg krydrer vi med spennende gjester som skaper en ekstra dynamikk, sier podcastleder Trond Gunnar Skillingstad.

Skillingstad er til vanlig kommunikasjonssjef i Statskog. De faglige alibiene er fagsjefen i Statskog, Jo Inge Breisjøberget, og informasjonssjefen i Norges Jeger- og Fiskerforbund, Espen Farstad. Begge er tungt lastet med både praktisk jakt- og fiskeerfaring og forskning på områdene. Breisjøberget tok doktorgrad på rypeforvaltning i 2018.

Farstad håper jegere og fiskere både får nytte og glede av jakt og fiskepodden.

- Det er ingen overdrivelse å si at jeg er glødende interessert, og det tror jeg merkes også på podcasten. Jeg jakter og fisker så snart jeg får mulighet og koser meg når jeg kan tilberede og servere det fantastiske vi kan høste fra naturen. På toppen av det hele får jeg jobbe med å ta vare på de norske jakt- og fisketradisjonene, sier Farstad.

Hva kan du vente deg framover? Her spenner vi bokstavelig talt vidt: Fra bueskyting, tilberedning av vilt og fluefiske i sjøen til elgjakt, afrikansk svinepest og tips til sosiale medier. For å nevne noe.

- Gå inn der du pleier å finne podcaster, søk på jakt og fiskepodden og trykk «abonner». Da får du varsel når vi legger ut episodene, og kan selv vurdere hva som frister. Vi kommer også til å fortelle litt om episodene via podcastens facebookside, skier Skillingstad. ​

Her finner du podcasten:

Her finner du Jakt- og fiskepodden på Facebook


- Annonse -
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.