Jegere mot kreft
Anine Gutubakken Byles
Publisert 05.10.2017 13:13
Oppdatert 06.10.2017 11:50
Jegere mot kreft
Anne-Mette Kirkemos Facebook-post.
Jegere mot kreft
Hva med å donere 100 kr per rype?
Oktober er ikke bare en måned for jakt, det er også da rosa sløyfe-aksjonen går av stabelen. På Facebook oppfordres jegere om å donere en sum til kreftforeningen per felte vilt i oktober.

​​​​​​​​Er du på jakt i oktober? Da kan du følge Anne-Mette Kirkemos oppfordring på Facebook. Ta en opptelling og doner en sum til Kreftforeningen per felte vilt i oktober. Her teller alt fra småviltjakt til elgjakt. Skulle jakta gå litt trått, er det lov til å skryte på seg ​flere fall. 

- En svensk jegervenninne la ut at hun ville gi 100 kr per vilt som ble felt for Dachshundene deres. Jeg tenkte det var et supert initiativ, men ville gjerne utvide til alt felt vilt - da kom tanken om "Jegere mot kreft". Det er mange som har kommentert at de vil bidra, forteller Kirkemo.

Gi via Vip​​​​​ps o​g MobilePay

Du kan gi gave til Kreftforeningen v​​ia Vipp​s og MobilePay ved å sende til nummer 2277. Her kan du gi valgfritt beløp, men vær oppmerksom på at du ikke får skattefradrag fra disse gavene. 

Gi på S​M​​​​​​​S

Du kan også sende sm​​s med kodeord til 2277 til Kreftforeningen.

Når du gir på SMS, blir bel​​øpet i parentes nedenfor belastet din telefonregning.

  • GAVE - en gave på 200 kroner til Kreftforeningens arbeid

  • 100 - en gave på 100 kroner til Kreftforeningens arbeid. 

  • ROSA - du gir 80 kroner til Rosa sløyfe-aksjonen.


Rosa Sløyfe-aksjonen​

Rosa sløyfe-aksjonen er en internasjonal folkebevegelse. I Norge står Brystkreftforeningen og Kreftforeningen sammen om aksjonen. ​

Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning.​


Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.