Jegerne og fiskerne har fått egen frimerkeserie
Publisert 09.06.2021 13:16
Oppdatert 11.06.2021 08:37
Jegerne og fiskerne har fått egen frimerkeserie
10. februar 1871 ble Norsk Jæger- & Fiskerforening stiftet. Nå er det gått 150 år og NJFF blitt en av våre største friluftsorganisasjoner med mer enn 110.000 medlemmer spredd over hele landet.

​​To jubileumsfrimerker

- Det er stor stas at jubileet vårt markeres med egen frimerkeserie fra Posten Norge. Selv om vi ikke er like gamle som posten har vi nådd en anselig​ alder. Vi lever fortsatt i beste velgående til glede og nytte for dagens og morgendagens jegere og sportsfiskere.
I samarbeid med Posten Norge lanserer vi frimerkene «våre» den 11. juni, forteller generalsekretær i NJFF, Eldar Berli.

2053.jpg

2054.jpg

Med blikket mot framtiden

- Jakt og fiske har stor appell og tillit i befolkningen. Den tilliten skal vi passe godt på, og vi skal fortsette å høste av naturens overskudd. Det er en del av vår kultur og tradisjon. Jeg synes det både er moro og en ære at en bred og folkelig institusjon som Posten Norge lager egne frimerker til jubileet vårt, smiler Berli.


Se jubileumssidene våre her

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.