Jegerstines jakteventyr er i gang
Publisert 29.08.2019 13:34
Oppdatert 29.08.2019 13:35
Jegerstines jakteventyr er i gang
Fra og med august 2019 til og med februar 2020 skal Jegerstine på sitt livs største eventyr. Hun skal jakte og fiske seg gjennom store deler av landet og nyte friluftslivets glade dager.

​​​Etter 10 dager på bukkejakt i Farsund, gikk ferden videre til reinsjakt på Snøhetta. Her blir Stine Hagtvedt i 4 uker for å oppleve jakt, fiske og naturen i Dovrefjell, før hun så reiser nordover for elg og rypeakt i Finnmark. Etter dette er det vær, vind og tilfeldighetene som bestemmer hvor ferden går. 

Stine deler opplevelsene sine gjennom Instagram og Facebook​. -Min lidenskap for jakt, fiske og friluftsliv sitter ganske så dypt inni hjertet, og dette er langt mer enn «et friår» for å leve ut 30-årskrisa. Jeg har et større budskap på lager, som jeg nå ønsker å få frem – i håp om å inspirere, og forhåpentligvis hjelpe flere der ute til å se gleden og gevinsten av et aktivt friluftsliv, skriver Stine på bloggen sin. 

NJFF sponser deler av denne turen og vi gleder oss til å følge Jegerstine på reisen. Vi ønsker henne god tur, skitt jakt og skitt fiske! 

Les mer om bakgrunnen for at Jegerstine drar på tur her!

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.