Jubileumssluken
Publisert 13.01.2021 12:41
Oppdatert 13.01.2021 12:53
Jubileumssluken
Jubileumssluken for NJFF 150 år: Lillauren, kobber, 12 gram.
Hva er vel et jubileumsår i NJFF, uten en jubileumssluk? NJFF har, i samarbeid med Sølvkroken, funnet frem til at Aura Lillauren 12 gram i kobber skal være jubileumssluken.

​​​​Prosjektleder for jubileumsåret, Henning Ottarsrud, forteller at valget var enkelt. - Under ørretfiske er Aura Lillauren, i kobber, en fantastisk sluk. I alle fall i fjellet i Nord-Østerdalen hvor jeg fisker mest ørret, smiler prosjektlederen lurt. Han foretrekker egentlig sluken i litt lavere vekter, men skulle man få plass til jubileumslogo så var 12 grams størrelse det beste alternativet. - Fordelen er at sluken i alle fall blir langkastet, humrer Ottarsrud. Til sommeren bærer det til fjells igjen, og han gleder seg til å teste sluken.

En ferskvannsfavoritt

Produsent Sølvkroken har hatt et tett og godt samarbeid med NJFF i mange år, eksempelvis Fiskesommer hvor over 100 000 barn har fått gratis fiskeopplæring. - Vi er veldig stolte over at Sølvkrokens Aura Lillauren er 150 års jubileumssluk! Aura Lillauren har vært en ferskvannsfavoritt i nordmenns fiskevesker i snart 50 år. Dette er en skikkelig allrounder som funker uansett hvor i landet du prøver ferskvannslykken, og enten det er ørret, røye eller andre arter du vil ha på kroken, sier Tore Jørgensen, daglig leder i Nordic Outdoor, som eier varemerket Sølvkroken.

Deles ut på utebursdager og i konkurranser

Sluken er trykket opp i kun 10 000 eksemplarer og skal hovedsakelig deles ut på Utebursdagsarrangementene som avholdes senere i år. I skrivende stund er datoene for dette ikke satt, på grunn av usikkerhet rundt koronaviruset. I tillegg blir det mulig å få tak i sluken gjennom konkurranser i sosiale mederi hos NJFF – følg med! Alle fylkeslagene har også et lite lager av sluken. - Det er dessverre ikke mulig å kjøpe sluken, men så snart vi har spikret Utebursdagene vil vi gå ut med informasjon om dette. Da er det er det bare å møte opp, avslutter prosjektlederen for jubileet.

Les mer om 150-års jubileet her! 


- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.