Klarer du 20 av 20 om de ulike jaktformene?
Publisert 04.04.2017 15:06
Oppdatert 04.04.2017 15:06
Klarer du 20 av 20 om de ulike jaktformene?
Klarer du 20 av 20 om de ulike jaktformene?
​​Nå kan du teste kapittel syv i NJFFs nye lærebok "Jegerprøven med Norges Jeger- og Fiskerforbund". Husker du lovverket nok til å bestå Jegerprøveeksamen?

​​NJFFs jegerprøve-quiz er nyttig for både jegerprøvekandidater og instruktører som kan bruke det som en del av undervisningen, men det er også nyttig moro for etablerte jegere. Det er ikke sikkert alle lover og regler er slik som de alltid har vært.

Del på Facebook​

Quizen er også delbar på Facebook. Særlig jegerprøvekandidatene og -instruktørene har nytte av dette. Spørsmålene gir god repetisjon av innholdet i hvert enkelt kapittel. Dersom instruktørene bruker en Facebook-gruppe som et ledd i kursvirksomheten, er det ypperlig å dele quizen der med deltakerne. Men også etablerte jegere bør repetere stoffet. 

Når du har svart på alle spørsmål, får du opp et ikon som gjør at du kan dele quizen og resultatet ditt direkte på Facebook. Kanskje du vil utfordre jaktkompisene for å se hva de kan? ​Del quizen på Facebook, og bidra til å høyne kunnskapen og positiv fokus på jakt. 

Offensiv jegerprøve-satsing

Utviklingen av den digitale Jegerprøve-quizen er et ledd i NJFFs store satsing på Jegerprøven. Her vil det komme flere nyheter og hjelp utover våren, enten du tar jegerprøven, er ny jeger, er jegerprøveinstruktør eller arrangørforening. C

Følg med på www.jegerprøven.no. Her finner du også de andre quizene, som vil bli supplert med flere spørsmål.​

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Chiruca NJFF2
Søk og finn
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2016 Norges Jeger- og Fiskerforbund