Dette er vinneren i konkurransen #jaktogfiskeglede
Publisert 08.11.2018 08:44
Oppdatert 08.11.2018 11:00
Dette er vinneren i konkurransen #jaktogfiskeglede
Her er vinnerbildet delt av Eirik Hammerhaug
Vi har nå kåret en vinner i konkurransen #jaktogfiskeglede som pågikk fra 26. september – 31. oktober. 2. og 3. plassen er også trukket ut og presenteres her.

​​​​​​Stor deltakelse

Vi ba dere dele bilder som viste jakt- eller fiskeglede på instagram og bruke hashtagen #jaktogfiskeglede​ og #njff​. Da konkurransen startet var #jaktogfiskeglede​ ikke i bruk, så det var veldig gøy å se hvordan bildene strømmet inn. Da vi avsluttet konkurransen var det hele 2180 bilder med. Og dette er fantastiske bilder. Så mange gode naturopplevelser, jakt- og fiskeglede i massevis. Det kunne vært veldig mange verdige vinnere i konkurransen, men juryen falt for et bilde som skilte seg litt ekstra ut fra resten.

Her er historien bak vinnerbildet

Vinneren er Eirik Hammerhaug fra Bjørnevatn. På instagram finner du han her: @jegerfruensmann.
Bildet er morsomt og viser ekte glede. Eirik skriver: «Jeg håper at elgen ikke flirer like godt av meg når jeg lokker». 

Vi spurte Eirik hva bakgrunnen for at dette bildet ble tatt var? - Bildet er tatt på tampen av en fin jaktdag i sola, men i et opplegg som sannsynligvis var dømt fra starten av til å ikke gi elg… Med på turen var jeg, min kone, min sønn på fire og min datter på ett, svigermor og min lillesøster Hege og noen til. Det ble ikke elg, men solen skinte, vi fyrte bål, vi hadde våpen, vi hadde jaktradioer og vi hadde det gøy i lag. Når jeg og min kone skulle forevige den flotte jaktdagen og de nye luene våre så mente jeg at det kunne være lurt å virkelig vise at vi var på jakt ved å lokke litt, men når fotografen (min søster) poengterte at det var bilde, og ikke film og dermed helt unødvendig å gaule som ei brunstig elgku så brøt min kone ut i latter. Selv om turen aldri nådde «tiårig- prøving- og- feiling- blodslit- klimaks» så blir vi å huske det som en god dag i skogen og det er vel slik at den gleden du deler med andre er størst? For familien som enhet så er det nok det som er ekte jaktglede, sier han.

Premien er på vei i posten

Premien er  Fjellduken Extreme jervenduk til en verdi av kr 3760,-. Den har mange bruksmuligheter og er perfekt å ha med på tur når nå når det er kaldt ute. Vi gratulerer! 

Trøstepremier til 2. og 3. plassen

Vi har også plukket ut to bilder til som vi synes viser ekte glede. Disse får flotte trøstepremier i posten. 

2. plass går til: Tilde Bråthen, @tildehjb, fra Malvik. 


Dette er Arn Magnus Jahr Rønning, sønnen til Tilde Bråthen. Han er 5 år og det beste han vet er å bli med ut for å fiske ell​er trene jakthundene. Her har han vært på hytta og fisket med søsteren sin på 4 år, og da denne ørreten bet på kroken var det stor stas. Det er ikke så store fisk i vannet, og denne her veide 220 gram, noe som er stort i forhold til hva de pleier å få. Arn Magnus er smørblid og stolt. Her er det så mye glede i bildet at det smitter over på oss. Tilde skriver: «Tenk å bli så glad for å få en liten ørret. Men når den lille ørreten er den største man har fått, da er det skikkelig stas».

3. plass går til: Hilde Charlotte Solheim, @simlajakt, fra Eiksmarka

Dette bildet er ekte og fullt av følelser. Hilde Charlotte skriver: «Når jaktkompisene dine er MINST like glade som du er selv når du lykkes på jakt». På dette bildet har Sophie Terkelsen akkurat kommet bort til Hilde Charlotte etter at hun har skutt sin første elg i stålos for sin Jämthund Jonas. Det var mye skaresnø og tørrkvist, så Hilde Charlotte brukte en time og ti minutter på å stille inn på losen og få skutt, mens jaktlaget lyttet og fulgte spent med. Det var ekstra spennende da de hadde hatt los på bjørn to dager før! ​ Da Sophie og jeg møttes, kom tårene fram i øyekroken. Med hele jaktlaget på 12 herlige jenter samlet etter en utrolig spennende jakt, er dette et fantastisk jaktminne, sier Hilde Charlotte Solheim.

Vi gratulerer så mye og takker for all deltagelse, flotte bilder og gode historier! 


Fortsett å del bilder med oss og bruk #jaktogfiskeglede #njff og #njffjenter!  ​

- Annonse -
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.