Hvordan forholder vi oss til koronaviruset?
Publisert 06.03.2020 09:51
Oppdatert 12.03.2020 09:45
Hvordan forholder vi oss til koronaviruset?
Det kommer noen spørsmål om hvordan vi i NJFF skal forholde oss til koronaviruset, særlig med tanke på våre mange arrangementer. Her finner dere våre råd.

​​​​​​​NJFF anbefaler våre ansatte og medlemmer til enhver tid å lytte til de rådene som norske helsemyndigheter gir.​

En del større arrangementer noen av oss skulle deltatt på har blitt avlyst både i inn- og utland. Vi har tidligere gått ut med informasjon om at de hos oss som skal arrangere større samlinger bør være våkne for avbestillingsregler hos hoteller og andre i tilfelle avlysing.

NJFF anbefaler å følge med på myndighetenes råd og ikke iverksette mer vidtgående tiltak enn at de kan forankres i rådene fra det offentlige. 

​Det kan komme råd fra myndighetene om å avlyse større arrangementer, og deltakere kan velge å trekke seg. Husk at det i utgangspunktet er ordinære avbestillingsregler som gjelder. 

NM-arrangørene og andre som har større, fremtidige samlinger må følge godt med på utviklingen. Hold dialog med samarbeidspartnere og diskuter hvordan dere skal forholde dere ved eventuell avlysing; kostnadsfordeling, informasjonsansvar mm. 

Oppdaterte råd fra myndigheter finner dere her:
Folkehelseinstituttets anbefalinger - Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.