Lær deg raking, røyking/speking og pølseproduksjon
Publisert 02.11.2018 10:11
Oppdatert 02.11.2018 11:05
Lær deg raking, røyking/speking og pølseproduksjon
Lurer du på hva du skal gjøre med kjøttet i fryseren? Du kan gjøre mer ut av det enn kjøttdeig og steker. Bli med på kurs i røyking, speking og pølseproduksjon på Flå!

​​Helgen 30. november til 2. desember har Jakt- og Fiskesenteret mathelg på Flå. Fredag kveld er det rakfiskkurs og lørdag pølseproduksjon. Søndag blir det kurs i røyking og speking. Dette er en kombinasjon av kursene rakfisk, pølseproduksjon og speking/røyking som er satt sammen for å gi deltagere som velger å delta på alle kursene en lavere pris.​ Det er fortsatt noen ledige plasser, så benytt denne muligheten til å lære mer om mat! 

Kursene kan også tas enkeltvis om det ikke passer å være med på alt. 

​Tid: Fredag 30. november kl 18:00 - Søndag 02. desember kl 16:00​
Sted: Jakt- og Fiskesenteret på Flå
Pris for medlem av NJFF: 4500,-
Pris ikke medlem: ​5800,-
Frist for påmelding: 15. november
Kontaktperson: Eivind Lurås

Rakfiskkurs 30. nov

Lyst til å lære å lage rakfisk. En kveld med foredrag, bilder og smakstesting av rakfisk. Vi får Noraker gård fra Valdres hit for å fortelle litt om hvordan du enkelt kan gjøre dette selv. Temaer som råvarene, hygienen og teknikk er sentrale.​

Pølseproduksjon 1. desember

Produksjon av pølser gir større variasjon av kjøttet, spesielt det som ikke er av den høyeste kvaliteten. Her lærer du å utnytte råvarene bedre. Vi jobber i slakteriet vårt det meste av dagen. Blant temaene er råstoffbehandling, smakstilsetning/krydder samt selve produksjonsfasen. Alle lager egne pølser som bringes med hjem.

Speking og røyking 2. desember​

Lær å konservere etter gamlemåten som gir annerledes utnyttelse av kjøttet. Vi går igjennom alle aspekter rundt råstoffbehandling, forberedelse og gjennomføring av både speking og røyking. Forelesninger og praktiske demonstrasjoner gjennom dagen.​

Meld deg på her!​

Mer om kurshelgen finner du her!​

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.