Lær deg raking, pølseproduksjon og speking/røyking
Publisert 28.10.2020 13:58
Oppdatert 28.10.2020 14:02
Lær deg raking, pølseproduksjon og speking/røyking
Gjør mer ut av viltet ditt og bli med på mathelg på Jakt- og Fiskesenteret på Flå 13.-15. november.

​Det er noen ledige plasser på de tre kursene om rakfisk, pølseproduksjon og røyking/speking. Kursene kan tas enkeltvis eller samlet. 

Rakfiskkurs 13. november

Har du lyst til å lære å lage rakfisk. Dette blir en kveld med foredrag, bilder og smakstesting av rakfisk. Vi får besøk fra Håvardsrud rakfisk som driver med næringsfiske på Hardangervidda for rakfiskproduksjon. De forteller litt om hvordan du enkelt kan gjøre dette selv. Temaer som råvarer, hygiene og teknikk er sentrale. I tillegg til mange gode historier fra fjellfiske og rakfiskproduksjonen fra gamle dager fram til nå.
Mer informasjon og påmelding

Pølseproduksjon 14. november

Produksjon av pølser gir større variasjon av kjøttet, spesielt det som ikke er av den høyeste kvaliteten. Her lærer du å utnytte råvarene bedre. Vi jobber i slakteriet vårt det meste av dagen. Blant temaene er råstoffbehandling, smakstilsetning/krydder samt selve produksjonsfasen. Alle lager egne pølser som bringes med hjem.
Mer informasjon og påmelding

Speking og røyking 15. november

Lær å konservere etter gamlemåten som gir annerledes utnyttelse av kjøttet. Vi går igjennom alle aspekter rundt råstoffbehandling, forberedelse og gjennomføring av både speking og røyking. Forelesninger og praktiske demonstrasjoner gjennom dagen.
Mer informasjon og påmelding

Kombikurs rakfisk, pølser, røyking og speking 13.-15. november

Om du ønsker å delta på alle kursene så er dette kombinasjonen av kursene rakfisk, pølseproduksjon og speking/røyking som er satt sammen for å gi deg som deltagere en lavere pris.
Mer informasjon og påmelding

Er det noe du lurer på om kursene så ta gjerne kontakt med Eivind som er kursansvarlig. Han får du tak i på epost​ eller tlf. 99614616.


- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.