Laksefisketur for deg mellom 18-26 år.
Christian Alex Kiøsterud
Publisert 08.05.2018 11:04
Oppdatert 09.05.2018 08:38
Laksefisketur for deg mellom 18-26 år.
Endelig kan vi åpne for påmelding til Camp Villaks 18+. En rå laksetur til Tovdalselva kun for deg mellom 18 og 26 år.

​Fra søndag 12.. august til torsdag 16. august tar vi med oss 12 personer på en eventyrlig tur til Tovdalselva. Fisket vil foregå på forskjellige strekk i Tovdalselva. Innenfor sone 4 er det tre dagskortsoner: Laksefoss, Buhølen og Teinefoss. Her er det begrenset antall fiskere. Vi har satt av noen av dagene og sonene her til dere. Øvrig fiske vil foregå på sone 4. Dette er en lang sone med mange gode fiskeplasser.

Det er kun 12 plasser tilgjengelig, så her er det første mann til mølla!

Tovdalselva er en av flere sørlandske lakseelver hvor laksen er reetablert gjennom storstilte kalkingsprosjekter og utsetting av rognkasser. Elva byr på varierte fiskemuligheter fra sjøen og de 35 km opp t.o.m. Herefossfjorden der laksens ferd ender. 

Camp Villaks 18+ er en utvidelse av Camp Villaksprosjektet, for deg som er mellom 18 og 26 år.  Det har vært stor etterspørsel etter en camp for de som har passert 18 år, og det har vi nå fått på plass. Norges Jeger- og Fiskerforbund og Norske Lakseelver samarbeider om rekrutteringsprosjektet Camp Villaks, med støtte fra Miljødirektoratet og Sparebankstiftelsen. 

Les mer om Camp Villaks og meld deg på her!

Er du mellom 14-18 år, har vi laksecamper over hele landet, gjennom sommeren. Les mer om campene og meld deg på her​​

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.