Landsmøtet 2018 - Husk fristene 1. juni
Elisabeth Munthe-Kaas
Publisert 15.05.2018 13:41
Oppdatert 28.05.2018 15:55
Landsmøtet 2018 - Husk fristene 1. juni
Landsmøtet 2018 - Husk fristene 1. juni
1. juni er rett rundt hjørnet, og det er absolutt siste frist for innsending av forslag til kandidater og saker på Landsmøtet.

​​​​​​​​​​​Landsmøtet 2018 vil foregå på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport fredag 16. – søndag 18. november. ​For at landsmøtet skal gjennomføres i henhold til NJFFs vedtekter, er det noen viktige frister som må overholdes. 1. juni er fristen for følgende: 

 

Innsending av forslag på kandidater til NJFFs Ungdomslederpris

Dette er en en oppmerksomhet til en enkeltperson som har gjort en stor innsats i NJFF over tid. Det blir lagt vekt på innsats over tid, medlemsutvikling i vedkommendes tid, aktivitetsnivå, bruk av media for å synliggjøre NJFFs innsats, samarbeid med andre og anerkjennelse av arbeidet fra andre.​

Innsending av forslag på kandidater til NJFFs viltstellpris​

Prisen deles ut til medlemmer av forbundet som har gjort en særlig innsats innen planlegging og gjennomføring av en aktiv viltforvaltning. Dette gjelder både innsats i form av administrasjon og/eller praktisk gjennomføring av lokale aksjoner og tiltak.  Foreninger og fylkeslag oppfordres til å fremme forslag om aktuelle kandidater.​​

Innsending av forslag på kandidater til NJFFs fiskestellpris

Prisen deles ut til medlemmer av forbundet som har gjort en særlig innsats innen planlegging og gjennomføring av en aktiv fiskeforvaltning.  Dette gjelder både innsats i form av administrasjon og/eller praktisk gjennomføring av lokale aksjoner og tiltak.  Foreninger og fylkeslag oppfordres til å fremme forslag om aktuelle kandidater.​

Innsending av forslag på kandidater til Foreningsprisen 2018

Foreningsprisen er etablert for å hedre en eller flere foreninger som innenfor inneværende landsmøteperiode har utmerket seg med fremragende innsats.

Prisen består av et diplom samt et beløp basert på avkastning av NJFFs fonds i perioden fra forrige landsmøte.

Kriteriene som legges til grunn er:

  • Markert seg som en synlig forening m.h.t. til å fremme jakt- og fiskeinteressene i sitt lokalmiljø.
  • Hatt god rekruttering i landsmøteperioden.
  • Bidratt til å utvikle attraktive medlemstilbud og aktiviteter for medlemmene.​

Frist for fylkeslagene til å meddele NJFF sentralt oversikt over valgte delegater.

Fullmakter til landsmøtet skal være innsendt innen 1. juni. Landsmøtets dokumenter og forbundsstyrets forslag til endelig dagsorden sendes fylkeslagene og landsmøtedelegatene senest to måneder før landsmøtet trer sammen.

Frist for innkomne saker, dvs sakene må være Forbundsstyret i hende innen denne datoen. Det bes om at sakene sendes tidligst mulig.

Forslag som ønskes behandlet av landsmøtet, må være vedtatt innsendt av foreningen, fylkeslaget eller forbundsstyret. Frist for å melde saker er 1. juni 2018. For sent innkomne forslag kan ikke behandles av landsmøtet.

 

Ved innsending av saker, benytt skjemaene som ligger her!​

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.