Lefserull med ørret
Anine Gutubakken Byles
Publisert 23.11.2020 09:34
Oppdatert 26.11.2020 08:45
Lefserull med ørret
Foto: Anine Gutubakken Byles
Lefserull er en klassiker til både tapas, koldtbord og fingermat. Vi har byttet ut den tradisjonelle røkelaksen med deilig nytrekt ørret.

​​​​Lefserull kan du slenge sammen kvelden før og la stå kaldt. Alt du trenger er lefser, smøreost, pesto, ruccola, rødløk og ørret. Om du ønsker å lage ulike variasjoner kan du fylle dem med det meste. Kanskje har du en deilig elgpølse eller speket reinsdyr på lur? 

Oppskrift Lefserull med ørret 

Ingredienser
4 personer: 
 

4 skiver ørret 
1 ss salt 
1 ts sitronsaft 
stk lefser 
4 ss smøreost 
4 ss pesto 
0.5 rødløk 

Slik gjør du 

  1. Kok opp vannmed salt og sitronsaft, og legg i ørretskivene. La fisken trekke og sett på lokket. Vannet skal ikke koke. Avkjøl ørreten før du legger den på lefsene. 
  2. Smør lefsene med smøreost og pesto. Dryss over rødløk, ruccola og ørret i biter.
  3. Rull lefsene sammen og del dem på skrå i 2-3 cm tykke skiver. ​​

Til alle oppskrifter​

Del dine middager med #njffmat på Instagram. ​


- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.