Les nyeste utgaven av pH-status
Publisert 14.05.2020 13:51
Oppdatert 14.05.2020 13:56
Les nyeste utgaven av pH-status
Fiske i Frafjordelva
Årets andre utgave av pH-status er nå straks i postkassen eller i mailboksen til alle som abonnerer på denne.

​​​Koronakrisen har i siden mars ført til at store deler av samfunnet vårt har måttet stenge ned. Heldigvis ble, som man kan lese i denne utgaven av bladet, nødvendig arbeid for å holde driften i gang innen vassdragskalkingen kjapt definert som viktige samfunnsoppgaver. Dermed har man sikret god drift på kalkingsfronten. Dette er viktig, og spesielt nå om våren, siden dette er en periode der mange av vassdragene er på det sureste.

Les blad nr. 02-2020 

Pdf av utgave 2

p​​​H-status

Klikk her for å gå til samlesiden for pH-status, der du kan laste ned både siste utgivelse og tidligere utgaver. 

pH-status gis ut av NJFF med fire nummer i året. Tema er kalking, forsuring og vassdragsforvaltning, som belyses gjennom fagartikler og reportasjer. pH-status gis ut som gratisabonnement til offentlig forvaltning, forskning, organisasjoner og politikere.

pH-status i elektronisk format fra 2021

Fra og med 2021 vil ikke pH-status lenger foreligge i trykket versjon, men kun i elektronisk format.​​ pH-status vil erstattes med digitale utgaver av bladet, nyhetsbrev og nettside.​ Nettsiden er allerede i drift. 

Meld deg på her for å motta pH-status digitalt! ​​- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.