Les pH-status nr 1/2021
Publisert 15.03.2021 10:18
Oppdatert 15.03.2021 10:19
Les pH-status nr 1/2021
Her er første utgave av pH-status i år. Fra og med nå går pH-status for fullt inn i den digitale verden, og blir sendt ut fire ganger i året, men kun per epost.

​​Bladet pH-status har gjennom 26 år blitt utgitt og produsert av NJFF, for å spre god og viktig informasjon om sur nedbør, kalking og vassdragsmiljø til flere tusen interesserte abonnenter. Bladet har i alle disse årene blitt trykket og sendt i posten, men de siste årene har dette blitt supplert med en del abonnenter som har ønsket kun å få bladet digitalt i eposten, og ikke i trykket versjon.

-Her håper jeg som redaktør at så mange som mulig av våre tidligere lesere av papirutgaven nå «melder overgang» til et digitalt abonnement, sier Alv Arne Lyse. -Dette gjøres enkelt ved å gå inn på linken her​. Å abonnere på bladet er selvsagt fortsatt gratis. Og for dem som ikke ønsker seg eksempelvis tidsskrift sendt hjem i postkassen så er det nå enkelt å ordne dette ved å tegne seg for et digitalt abonnement.

Les ​blad nr 01/2021

PDF av bladet finner du her. ​

pH-status

Klikk her for å gå til samlesiden for pH-status, der du kan laste ned både siste utgivelse og tidligere utgaver. 

pH-status gis ut av NJFF med fire nummer i året. Tema er kalking, forsuring og vassdragsforvaltning, som belyses gjennom fagartikler og reportasjer. pH-status gis ut som gratisabonnement til offentlig forvaltning, forskning, organisasjoner og politikere.

pH-status i elektronisk format fra 2021

pH-status utgis i digitale utgaver av bladet, nyhetsbrev og nettside.​

Meld deg på her for å motta pH-status digitalt! ​​​

​​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.