Momskompensasjon 2019
Publisert 10.01.2019 10:30
Oppdatert 15.01.2019 12:54
Startskuddet for årsmøter ute i foreninger og fylkeslag går straks, og etter endt årsmøte er det på tide og sende inn MVA-søknad og regnskap for 2018. Frist for å sende inn dette er 1. mai 2019.
Momskompensasjon 2019

​​​​NJFF foretrekker at all dokumentasjon sendes elektronisk på e-post​.​​​​ Det kan også sendes per post til NJFF, PB. 94, 1378 Nesbru.

Kulturdepartementet har vedtatt ny forskrift for momskompensasjonsordningen til frivillige organisasjoner. Denne gjelder fra søknadsåret 2019. Endringene skal bidra til at små organisasjoner samlet vil motta noe mer midler i ordningen. Departementet har videre innført flere justeringer for å gjøre ordningen enklere for organisasjonene, samtidig som endringene skal sikre at midlene går til lag og foreninger med frivillig aktivitet.

Her finner du momskompensasjonsskjema

Husk innsendingsfristen 1. mai! 

Endringer som er verd å merke seg:

  • Det er pliktig registrering i Frivillighetsregisteret for alle mottakere.
  • Det gis ikke momskompensasjon til organisasjoner som er lukket, eller virksomhet som kommer en lukket krets til gode.

Alle søkere plikter å være registrert i Frivillighetsregisteret innen 1. september 2019. Foreninger som ikke har et organisasjonsnummer og står registrert i Frivillighetsregisteret vil holdes utenfor årets søknad. Det koster ikke foreningene noe å være innmeldt i Frivillighetsregisteret.

Les her om hvordan dere blir registrert.

Mer om ordningen kan leses her

For spørsmål vedrørende MVA-kompensasjon eller registrering i Frivillighetsregisteret kontakt Beate Krokan Carlsson på 66792210 eller e-post

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.