Matlaging: Klassiske tilberedningstabber og smarte tips
Publisert 30.04.2021 09:30
Oppdatert 30.04.2021 09:37
Matlaging: Klassiske tilberedningstabber og smarte tips
Charlotte Mohn Gaustad gir tips til matlagingen. Foto: Anine Gutubakken Byles.
Blodangst, hard varme og lang tid preger mye tilberedning. Men husk at fisken og viltet allerede er dødt. Hør episode 107 av Jakt- og fiskepodden.

​Ifølge TV-kokk Charlotte Mohn Gaustad er det unødvendig å drepe det en gang til på kjøkkenbenken. Bli med inn i en prat om tabber og tips rundt tilberedning av vilt og fisk. I studio hører du også som vanlig Espen Farstad (NJFF), Jo Inge Breisjøberget (Statskog) og Trond Gunnar Skillingstad (Statskog).

Hør podcasten her!

Her finner du podcasten:

Følg Jakt- og fiskepodden på Facebook

NJFFs matoppskrifter finner du her

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.