Medlemsfordelen WeHunt Pro er nå enda bedre
Publisert 24.08.2020 13:52
Oppdatert 24.08.2020 13:55
Medlemsfordelen WeHunt Pro er nå enda bedre
WeHunt er Skandinavias mest populære jaktapp med 250 000 brukere. Appen har som viktigste formål å bidra til en enklere og tryggere jakt for jegere såvel som hunder.

​​NJFF har samarbeidet med WeHunt siden den ble lansert i Norge. Dette innebærer at alle NJFF-medlemmer tilbys WeHunt Pro til halv pris (139 kr/år).​

Vis og del Garmin-peiler

Nå har WeHunt Pro blitt enda bedre. Høstens nyhet er at du nå kan se hundepeilere fra Garmin i WeHunt om du har et Pro-abonnement. Du kan også velge å dele sporet med dine jaktkamerater.

Ønsker å forene jaktopplevelsen

- Vi ønsker å utvikle løsninger som tilfredsstiller behovene til alle på jaktlaget i en og samme app, uansett om du sitter på post eller går med hund, sier Theodor Storm som er administrerende direktør på WeHunt.

Hvordan fungerer det?

For å vise din Garmin-peiler i WeHunt trenger du et WeHunt Pro-abonnement og en Android-telefon med ANT+ eller en kompatibel smartklokke fra Garmin.

Her kan du se om telefonen din har ANT+

Her finner du en liste over kompatible klokker

Vil du ha mer informasjon og vite hvordan du kommer i gang kan du besøke WeHunt sine hjelpesider

Mer om medlemsfordelen WeHunt finner du her

2.jpg

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Bilforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.