Medlemsfordeler hos Gjensidige
Publisert 29.11.2019 09:12
Oppdatert 27.02.2020 10:36
Medlemsfordeler hos Gjensidige
Et nyhetsbrev er nettopp sendt ut til medlemmer hvor det oppfordres til å oppdatere personopplysninger og samtykker for kommunikasjon om medlemsfordeler fra Gjensidige.

​​​​​​10 gavekort på 1000 kroner hos XXL

Alle som oppdaterer opplysningene sine er automatisk med i trekningen av gavekort på 1000 kroner hos XXL. 

God avtale hos Gjensidige

NJFF har forhandlet frem en skikkelig god forsikringsavtale med Gjensidige. Spesielt er hundeforsikringen gunstig, både med tanke på kvalitet og rabatt på inntil 34%. Denne ble kåret til best i test av Jakt & Fiske i 2018. 

Det tilbys også rabatterte priser på dyrt jaktutstyr (inntil 26 %), hytteforsikring (inntil 24 %), og personforsikringene: alvorlig sykdom og behandlingsforsikring får man ekstra gode priser på. Livsforsikring til medlemmer og med-medlemmer får man også til en spesielt attraktiv pris.

På diverse andre skadeforsikringer som for eksempel bil og hus gjelder 14 % rabatt fra første forsikring og 18 % om du har minst 3 forsikringer.

–​ Siden avtalens start har det vært en stor økning i antall medlemmer som benytter seg av NJFF-fordelene hos Gjensidige. Vi opplever spesielt at jakthundforsikring er noe NJFF-medlemmer vurderer nøye når de velger forsikringsselskap. Derfor er det gledelig å se at Gjensidiges attraktive vilkår er noe som blir trukket fram i medlemsbladet Jakt & Fiske, sier Hans Martin Wehler, Key Account Manager i Gjensidige.​​

Sjekk din NJFF pris på forsikringer her. - Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Bilforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.