Medlemsrabatt på fisketurer til Båtsfjord Brygge
Publisert 26.11.2018 13:39
Oppdatert 26.11.2018 14:20
Medlemsrabatt på fisketurer til Båtsfjord Brygge
Dette er et komplett anlegg for sportsfiskere og andre som vil oppleve Finnmarkskysten. Her har du Barentshavet rett utenfor, som byr på fantastiske fiskeplasser. Alle medlemmer får 40% rabatt på overnatting og båtleie for reiser i september 2019.

​​​​​​Ønsker dere å reise på andre tidspunkter i året kan dere selvfølgelig benytte 10% rabatten som gjelder for alle tilbud fra Din Tur. For å bestille turer med spesialrabatt ta direkte kontakt med Din Tur på e-post eller på telefon 74 07 30 00.​

Om fiske

Båtsfjord er Norges største fiskerihavn og det kan yre av liv på havna. Både russiske og norske båter er til stedet. Fra Båtsfjord Brygge er det kort vei ut til fiskeplassene. Inne i Båtsfjorden er det mange grunner og  kanter ned mot dypere vann. Skarberggrunnen ytterst i Båtsfjorden mot øst er en av de mest kjente. Torsk og sei er noen av de fiskeslagene som står her. Det samme videre østover mot Makkaur med grunner og bratte kanter ned mot dypet, som Storgrunnsbakken og Korsnesbakken. For å komme til virkelig dypt vann må en noe lengre ut og da er uerplassene innen rekkevidde. En god plass for kveite er Makkaur-Sandfjorden. På sandgrunnene her med dybder mellom 10 og 25 meter, har kveita sine favorittplasser. Vest for Båtsfjorden ligger Kongsfjorden, også med mange gode fiskeplasser. 

Om stedet

Her har dere fem forskjellige boenheter å velge mellom og flere utleiebåter dere kan bestille. Det er restaurant og kafé/pub på anlegget.

Les mer om Båtsfjord Brygge og book din fisketur her

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.