Medlemsrabatt på rorbuferie og hytter på kysten!
Publisert 27.04.2020 09:03
Oppdatert 23.06.2020 10:54
Medlemsrabatt på rorbuferie og hytter på kysten!
Ta familien med på Norgesferie i år! Som NJFF-medlem får du 10 % rabatt på destinasjoner hos Din Tur!

​​​​Hytter og rorbuer langs hele kysten

Det er ca 170 forskjellige destinasjoner å velge mellom, og du finner alt fra vanlige familiehytter, til rorbuer og høystandard feriehus. Hva med en tur til Vega, Hitra, Senja eller Lofoten? Under oppholdet er det alltid vertskap tilgjengelig for tips og råd.

Det finnes også til enhver tid destinasjoner med store spesialrabatter, alt etter sesong og årstider. Hos Din Tur vil du finne et tilbud enten du vil ta med familien på Norgesferie, eller reinspikka fisketur med fiskekompiser.

4-Steigen-(7).png
 


Hvordan fungerer det?

Bestill på www.dintur.no , skriv inn koden for medlemsrabatt - NJFF2020-2021, og medlemsnummeret ditt i kommentarfeltet. Du kan også bestille via e-post eller telefon. Din Tur: Telefon: (+47) 74 07 30 00, E-post: office@dintur.no. Tilbudet gjelder kun medlemmer av Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF).

OBS!

  • Rabatten kommer til å bli trukket fra sluttbetalingen, altså ikke fra depositum hvis delbetaling velges.
  • Ønsker du  bestille en reise med innreisedato mindre en 56 dager før leieperiodens start. MÅ bestillingen skje via e-post eller telefon, da den samlede prisen for tjenesten forfaller til betaling umiddelbart. Dette for at DIN 10%-RABATT skal bli lagt til før betaling blir foretatt. Rabatt refunderes dessverre ikke i etterkant av et gjennomført kjøp!


 

Kastneshamn_Foto_Arnout Terlouw (5).JPG
 

3 Kajakk og hvite strender (2).jpg
Logo_Din-Tur-(002).png

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.