Medlemstur til Sørøya!
Henning Ottarsrud
Publisert 28.06.2018 14:08
Oppdatert 21.08.2018 08:27
Medlemstur til Sørøya!
Den 14. – 21. september og 21.-28. september har alle våre medlemmer mulighet til å bli med på fisketur til Sørøya. Det er her alle de største fiskene blir tatt år etter år, og nå har du en unik mulighet!

​​​​​​

Sørøya har en posisjon innen havfiske i Norge og Europa som er helt unik. En rekke nasjonale, Europa- og verdensrekorder er satt her. I samarbeide med Big Fish Adventure ønsker vi nå å legge til rette for og tilby skreddersydde pakker for medlemmer som vil ha sitt livs fiskeopplevelse.


 

Grupper á 6 personer på BFA Big Fish Adventure.
Overnatting i hus eller leilighet i dobbeltrom (6 mannshus)
En plass i en tremannsbåt (19 fot alu Kvernø, 50 hk, ekkolodd/navigasjon)
Helpensjon på Hasvik Hotel, rett ved (inkludert en festmiddag)
En dag stor båt med skipper (6 timer på sjøen)

NOK 10507 per pers
Medlemspris: 8400 NOK
(tillegg for enkeltrom NOK 2000)

Fiskeplassene på Sørøya ligger 2 minutter utenfor havna. En når også enkelt fiskeplasser fra ½ - 1 time unna med de stødige aluminiumsbåtene for å utfordre kveita, stortorsken, steinbit – og kanskje også flekksteinbiten som en finner her. Verdensrekorden på uer – over 9 kg – ble tatt her. Likeledes verdensrekorden på torsk (47 kg), på steinbit og på brosme.

Stor sei tas til stadighet, og for dem som vil specimenfiske er det her uante muligheter.

Det er 1000 innbyggere på Sørøya og 1000 vann. To av dem er uten fisk. Ørretfisket her er spennende, og det er også flott røye.

Kommer du på høsten, kan du også få med deg jakt på rype og hare. Nå kan NJFF sine medlemmer få oppleve dette sammen, gjennom et sosialt spesialtilbud med fiske etter ulike arter fra både stor og liten båt.

Flyplassen på Hasvik – 2 ½ halv times flytur fra Oslo, ligger i gangavstand fra Big Fish Adventure BFA.

Bestilling og informasjon får du ved henvendelse til Big Fish Adventure: Tlf 78 45 12 07 eller e-post. Her kan du sjekke ut mer om Bigfish Adventure


 


 

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Jakthundboka
NJFF livsforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.