God medlemsvekst i NJFF
Publisert 01.07.2020 14:43
Oppdatert 02.07.2020 08:43
God medlemsvekst i NJFF
Antall medlemmer i Norges Jeger- og Fiskerforbund er stadig økende. Nå om dagen strømmer det til med mange nye familiemedlemmer.

​​Nesten 102.000 medlemmer har betalt sin kontingent så langt i år. ​​​Tallene fra første halvår er nå 1,15 % bedre enn i 2019. Kvinneandelen er hele 15,17 % bedre. Nå har vi 14.000 kvinnelige medlemmer i NJFF. Over hele landet arrangerer NJFFs lokalforeninger aktiviteter for kvinner som skal senke terskelen for å komme i gang med jakt og fiske. Aktivitetskalenderen er full fremover, så her er det bare å bli med. 

Familiemedlemskap en suksess 

Hovedårsaken til den fine medlemsøkningen er lansering av den nye kategorien familiemedlemskap og kampanjer i forbindelse med dette. Familiemedlemskapet​ har vært etterspurt i organisasjonen, og for de fleste er det et enklere og rimeligere alternativ når flere i husstanden ønsker medlemskap. 

Gode foreninger og medlemsfordeler viktig

Aktive og godt drevene lokallag er viktigste suksessfaktoren for medlemsvekst og fornøyde medlemmer i lokallagene. Tilgangen til skytebaner og muligheter til jakt og fiske er medlemsfordeler som er viktige for NJFFs medlemmer. Medlemmene har god kjennskap til organisasjonens viktigste sentrale medlemsfordeler. Bladet Jakt & Fiske er mest kjent, deretter En nøkkel – 150 båter og forsikringsrabatten fra Gjensidige. 

Alle medlemsfordeler finner du her​

Bli medlem i NJFF
- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.