Meld deg på Camp Villaks
Publisert 03.04.2017 09:38
Oppdatert 20.04.2017 12:03
Meld deg på Camp Villaks
Camp Villaks er sommerens store eventyr. Rått fiske, kunnskap og moro. Når det ikke fiskes, overnattes det i lavvo, lages mat på bålet og man blir kjent med unge laksefiskere fra hele landet.

​​​​​​​Målet med Camp Villaks er å gi ungdom god opplæring, erfaring og kunnskap om laksefiske. Hovedaktiviteten er praktisk fiske, men deltakerne lærer også mye teori om hvor i elva laksen står, hvilke knuter som gjelder, fiskevettregler, og ulike typer fiskeredskap. 

Storstilt dugnad​​​ 

Det er lokale elvelag og de lokale jeger- og fiskerforeningene som arrangerer Camp Villaks, med Norske Lakseelver og Norges Jeger- og Fiskerforbund som støttespillere. Det er legges ned mange dugnadstimer i planlegging, rigging av utstyr, klargjøring av leirplass, gjennomføring og opprydning i etterkant. ​​​​​

Tilbakemeldingene fra fjorårets camper var svært gode,  så i år er det flere elver med, og du kan velge mellom 15 leire med laksefiske.​​​​​


​​Camp Villaks

​​​

​​
Del på Facebook Del på facebook

 Bildevisningsprogram

- Annonse -
Chiruca NJFF2
Søk og finn
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2016 Norges Jeger- og Fiskerforbund