Elverumsutstillingen
Publisert 19.05.2017 12:05
Oppdatert 09.08.2017 10:52
Elverumsutstillingen
Informasjon om Elverumsutstillingen finner du her. PM/ringoversikt er klart og oppmøte tidspunkt for din rase ligger her. Utstillingen starter lørdag 12. august kl.09.00.

​​​​​​​​​​Elverumsutstillingen går av stabelen under de De Nordiske Jakt- og Fiskedagene som arrangeres for 55. gang fra 10.-13. august.  Arrangementet har gjennom årene blitt Norges viktigste møtested for friluftsfolk, jegere og fiskere med over 32.000 besøkende årlig. 

Du finner mer informasjon om De Nordiske Jakt- og Fiskedagene på nettsidene til Norsk Skogmuseum

Nordens største jakthundutstilling​

Jakthundfolket har en naturlig møteplass på Elverumsutstillinga som arrangeres lørdag 12. august, med valpeshow søndag 13. august. Nå er kontaktpersoner og dommere satt opp for de ulike rasene/ gruppene.

Les mer om hvem som er dommere for de ulike klassene her: 

Elverumsutstillingen-2017.pdf
Elverumsutstillingen 2017

Påmelding​

Påmelding og deltakeravgift innen 1. august.

Informasjon

Utstilllingen starter kl.09.00. De som skal stille hund kommer inn fra kl.08.00. Det må påregnes noe gange til utstillingsområdet, som er ute på Prestøya. Det er påmeldt nesten 800 hunder, så vi anbefaler alle å møte opp i god tid med godt humør. Det må påberegnes litt venting når vi har så mange hunder på utstillingen. Det er ikke mulighet for å sette opp utstillingstelt.

Prestøya_kart_utstilling2017.pdf

Elverum 2017 Info ringer.pdf

Premie til BIR, BIM, CERT og CK kan hentes i sekretariatet. Kun premie til høyeste valør deles ut. Vi ettersender ikke premier. Rosetter og diplom kan kjøpes i sekretariatet.

Gruppefinalene går i den store ringen foran scena på Prestøya og starter ca kl.15.00.

BIS blir bedømt på Prestøya!, i ringen foran scena. Starter når gruppefinalene er ferdig bedømt.


Valpeshow på søndag 13.august

Husk også valpeshow for Elverumsutstillingens raser, som foregår søndag 13. august. Påmelding skjer fra kl. 09.00 på utstillingsplassen. Bedømmingen begynner kl. 11.00. Deltakelse koster kr. 200,-.​​

Fyrverkeri
Vi gjør hundeeiere som planlegger å overnatte i Elverum i forbindelse med Elverumsutstillingen, oppmerksomme på at det i forbindelse med Elverumsdagene sendes opp fyrverkeri i Elverum sentrum ved midnatt fredag 11.8.​​

  
Relatert innhold

 
 

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.