Mer enn 100 båter venter på deg!
Henning Ottarsrud
Publisert 16.07.2018 12:05
Oppdatert 19.07.2018 09:06
Mer enn 100 båter venter på deg!
Kjøper du NJFFs båtnøkkel kan du velge fritt blant mer enn 100 båter over hele landet. Kan du gjette hvor den mest brukte båten ligger?

​Ett av våre mange medlemstilbud er muligheten for å låne båt for fisketur eller kanskje en rotur med kjæresten. Det er gratis å benytte båtene dersom du er medlem i NJFF og har kjøpt båtnøkkel. Dette kan du lese mer om på minebåter.no.

Den mest populære NJFF-båten

Den mest populære båten heter «Båt nr. 31» og ligger i Goksjø i Vestfold. Den ble brukt 125 ganger i 2017. Det er Sandefjord JFF som står for driften av båten. Leder av foreningen, Tor-Inge Baldersheim, synes ikke det er det minste rart at nettopp denne båten er så populær.

- Den ligger i et område mye folk og korte avstander. Området rundt vannet er idyllisk og landlig, fritt for industri og andre sjenerende bygg. Du kan bade i vannet, det har et rikt fugleliv og ikke minst mye fisk. Her går det solide gjedder, abbor og ørreter. I tillegg er vannet kjent for god andejakt, og mange jegere bruker båten i denne forbindelsen. Du kan for øvrig kjøre helt frem til båten, sier han. Tallene viser at gjennom sommeren er båten i bruk 25 av 30 dager. Det er nok først og fremst det gode fisket etter gjedde og abbor som kanskje er hovedårsaken til at båten blir benyttet så mye av medlemmene.

Se hvor fint det er å låne båt

 

 


 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.