Momsrefusjon fordeles i NJFF
Elisabeth Munthe-Kaas
Publisert 13.12.2018 11:46
Oppdatert 13.12.2018 11:53
Lotteri- og Stiftelsestilsynet deler ut momsrefusjon i desember hvert år. I disse dager mottar 24 055 frivillige lag og organisasjoner momsrefusjon på tilsammen 1,4 milliarder kroner.
Momsrefusjon fordeles i NJFF

​​Momskompensasjonen er en viktig ordning som bidrar til at frivillige organisasjoner kan ha høy aktivitet i lokale lag og foreninger hele året. Dette er penger som foreningene kan disponere fritt.

1,91 milliarder til frivillighet​

Det godkjente søknadsbeløpet for 2018 var på 1,91 milliarder kroner mot 1,81 milliarder i 2017. Avkortningen i år blir derfor på 25,5 prosent mot 27,2 prosent i fjor.

12,5 millioner kroner til NJFF

Norges Jeger- og Fiskerforbund søker sentralt på vegne av hele organisasjonen. Organisasjonen mottar i år total momskompensasjon på 12,5 millioner kroner, fordelt på de ulike organisasjonsledd. 1% av tildelte midler går til administrasjonskostnader i forbundet sentralt. Midlene mottas medio desember og videreføres til fylkeslag og foreninger før jul.

Oversikt over fordeling av momskompensasjon i NJFF

Les mer om ordningen på Lotteri- og Stiftelsestilsynets sider

- Annonse -
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.