Motivasjonskurs for deg som er tillitsvalgt
Publisert 12.03.2018 12:54
Oppdatert 12.04.2018 13:47
NJFF inviterer denne våren til motivasjonshelger for å få mer fart på drift av lokalforeningen. Grip sjansen og hiv deg med, programmet tilsier at dette blir både lærerikt og inspirerende.
Motivasjonskurs for deg som er tillitsvalgt

​​​Målet med motivasjonshelgene er at du som tillitsvalgt skal bli inspirert og bevisst på hvilke muligheter som finnes for å utvikle din lokalforening til medlemmenes beste. Det blir demonstrasjoner og diskusjoner om en rekke spennende temaer.
– Målgruppa er den som allerede har et verv i lokalforeningen, og ikke minst den som kan tenke seg å gjøre en jobb i klubben framover, sier opplæringsleder Bjarne Oppegård i NJFF. Han kan også love at det blir sosialt og hyggelig.

To samlinger

Begge samlinger holdes på Jakt- og Fiskesenteret på Flå i Hallingdal.
Den første samlingen går av stabelen 20.–22. april, med påmeldingsfrist 10. april. Passer ikke det går tilsvarende arrangement, med samme program, 4.–6. mai. Påmeldingsfrist 25. april. OBS! Samlingene er nå fulltegnet.


Invitasjon til helgen finner du her:Invitasjon.pdf. Detaljert program for helgen 20.-22.4 finner du her: ​Program 20.-22.4.5.pdf . 


NJFF sponser det meste

Påmeldingsavgift kr 500,- per deltaker. NJFF sentralt dekker øvrige kostnader til reise og opphold. Det er krav om minimum to personer fra den enkelte forening. For øvrig gjelder «først til mølla»-prinsippet, så langt det er plass.

Foredrag på kvelden

Bjørn Florø-Larsen.jpg
Bjørn Florø-Larsen er landets mest profilerte artsfisker og et fyrverkeri av en foredragsholder.
Han foredrar på kurset den 20.-22. april. Foto: Sven J. Kolstø

Lars Nilssen.jpg

Lars Nilssen er en kjent fiskefilmskaper og har nylig skrevet bok om ørretens historie i Norge.
Han foredrar helgen 4.-6. mai. Foto: Pål Hedenstad​

For spørsmål, kontakt Silje Klæbo på mail/tlf.: silje@njff.no/ 66 79 22 11

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.