NJFF 150 år: - Det enkle friluftslivet betyr alt for meg
Publisert 10.12.2020 15:27
Oppdatert 11.12.2020 09:55
NJFF 150 år: - Det enkle friluftslivet betyr alt for meg
Medlem i Kautokeino JFF, Marianne Isaksdatter Triumf, under opptaket med Filmmaker AS/Kalle Meidell. Foto: Kalle Meidell.
I jubileumsåret viser NJFF sitt organisasjonsmangfold, gjennom en portrettserie i sosiale medier. En av portrettene er Marianne Isaksdatter Triumf, i Kautokeino JFF.

​​​Isaksdatter Triumf er medlem av Kautokeino JFF, har rundet 40 år og er mor til en tenåring. Hennes største interesse er ryper og rypejakt. Og sammen med sin pointer Sanko, blir det mange turer i områdene rundt Kautokeino. Hele året.

- Jeg synes først det var rart at NJFF ville ha meg med som portrett. Jeg er ingen ekspert og egentlig er jeg mest ute fordi jeg koser meg. Lufta, fargene, stillheten, bålet, fuglene. Jeg er skrullete etter ryper, sier hun og ler. Hvert år skyter hun passe med ryper som hun gleder seg over å tilberede. 

- Jeg var tydelig på at hvis målet var å skyte mange ryper på film, så hadde NJFF funnet frem til feil person. Det er det enkle friluftslivet som er viktig. Det er det som er meg, sier Isaksdatter Triumf.


- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.