NJFF 150 år: Bli med oss inn i jubileumsåret
Publisert 15.12.2020 11:56
Oppdatert 05.01.2021 15:36
NJFF 150 år: Bli med oss inn i jubileumsåret
Foto: Hanne Simonsen
Medlemskontingenten for jubileumsåret 2021 er på vei til medlemmer i NJFF. Du får den på giro i postkassen, eller via en eFaktura i nettbanken din.

​​​​Siden 1871 har NJFF vokst til en organisasjon bestående av over 110 000 medlemmer. I jubileumsåret skal vi sammen bidra til enda flere gode naturopplevelser. Det gjør vi gjennom foreningene, fylkeslagene og ikke minst alle våre frivillige.

Som medlem i Norges Jeger- og Fiskerforbund støtter du vårt arbeid for gode rammebetingelser for jakt og fiske, nå og i fremtiden. Vi håper du har glede av medlemsbladet Jakt & Fiske, landets største og eldste magasin for jakt- og fiskeinteresserte, alle våre kurs og aktiviteter, medlemsfordelene og ikke minst miljøet og aktivitetene i din lokalforening. Vi håper du vil være med på laget!

Her er NJFFs medlemsfordeler

Enkel håndtering av ditt medlemskap

Du finner ditt digitale medlemskort ved å logge deg inn på Min side. Der kan du enkelt betale kontingenten via Vipps. Dersom du ønsker å gjøre endringer i ditt medlemskap ber vi deg om å ta kontakt med oss på e-post før du betaler, så hjelper vi deg gjerne.

Ønsker du medlemskap

Er du ikke medlem kan du melde deg inn her. Som medlem i et lokallag er du tilknyttet en av våre lokalforeninger. Våre lokalforeninger har et bredt og variert tilbud til sine medlemmer. I tillegg til alle sentrale NJFF fordeler, får du som lokallagsmedlem tilgang til lokale fordeler og tilbud. Besøk lokalforeningenes hjemmesider ved å trykke deg inn på lokallagsoversikten her.​​​

Mer informasjon om medlemskap finnes her

Godt nytt jakt, fiske og jubileumsår! 


- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.