NJFF-Hordaland og TAM får økonomisk støtte
Publisert 20.12.2019 09:47
Oppdatert 20.12.2019 10:13
NJFF-Hordaland og TAM får økonomisk støtte
På bildet fra venstre: Cato René Vivelid Monsen (vikar), Ingvild Aurdal (TAM-koordinator, Espen Steffensen (instruktør), Kyrre Flotve (instruktør), Kenneth Bruvik (instruktør), Lars Pletten (instruktør), David Hegna (vikar), Stephan Oppermann (instruktør) og Bjarte Erstad (fylkesformann NJFF-Hordaland). Foto: Terje Wangsholm
Jubelen stod i taket da NJFF-Hordaland mottok nyheten om at de er tildelt støtte til plastrydding med TAM og NJFF-Hordaland fra Handelens Miljøfond.

​​Handelens Miljøfond deler ut 25 millioner kroner til kampen for å løse miljøproblemene knyttet til plast. Ryddeprosjekter og tiltak som bidrar til å hindre plastforsøpling har fått mest. TAM og NJFF-Hordaland får hele 650.000 kroner. Fylkeslaget i Hordaland har vært svært engasjert i marin plastforsøpling. Utfordringer knyttet til forsøpling og forurensning er en økende trussel mot økosystem, og dermed også vilt- og fiskebestander i Norge.​ 

I tillegg fortsetter Gjensidigestiftelsen og støtte TAM også i 2020. De siste fem årene har stiftelsen vært en viktig bidragsyter for prosjektet. ​​​TAM (Trygghet, Ansvar og Mestring) er et alternativt undervisningsopplegg i regi av NJFF Hordaland. ​TAM har siden 2016 vokst i Hordaland fra to til seks faste heltidsansatte instruktører. Støtten på 525.000 kroner vil bidra til å sikre videre satsing. 

Bergen og omland friluftråd støtter TAM med 250.000 kroner.

Gir barn en bedre hverdag

-Alt vi får i støtte til TAM prosjektet vårt er med på å gjøre en forskjell for mange som trenger det, sier Bjarte Erstad, fylkesleder i NJFF Hordaland. -Vi har 96 barn igjennom prosjektet hver uke, og tilbakemeldingene fra brukere, elever og skole er bare positive. Med slike tilskudd vil vi kunne utvide tilbudet enda mer, og gi de barna som er med en bedre hverdag, sier Erstad. 

-Vi er svært takknemlige for all støtte vi har fått fra Gjensidigestiftelsen og Bergen og omland friluftråd i disse årene, samt at handelens miljøfond kom med i år. Sammen blir dette så enormt bra, avslutter Bjarte Erstad. 

Les mer om TAM her. ​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Bilforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.