Spennende viltseminar
Publisert 07.02.2017 17:06
Oppdatert 20.04.2017 09:44
Spennende viltseminar
Foto: iStock
Spennende viltseminar
Du kan fortsatt melde deg på Småviltseminaret. 25. april braker det løs på Jakt- og Fiskesenteret på Flå.

​​​​​Hvordan står det til med bestandene av hare, rådyr og bever der du jakter? Hva er det som påvirker disse bestandene? Kan du gjøre noe med det? Hører haren til på rødlista?

Det er noen av spørsmålene som stilles når ​NJFF og Jakt- og Fiskesenteret arrangerer Småviltseminaret 2017. 25. april på Jakt- og Fiskesenteret i Flå blir det fokus på rådyr, hare og bever. Et bredt program med tematikk innen forvaltning, forskning og jakt oppdaterer deg på viltarter som vanligvis ikke får den oppmerksomheten de fortjener.


Faglig påfyll og sosialt nettverk​​

Ikke alle disse artene er definert som småvilt i vårt regelverk, men hvordan tenker jegere og lokale forvaltere? NJFF ønsker å se den norske forvaltninga av disse artene i et nordisk perspektiv og sammenligner med erfaringer fra Sverige og Danmark. 

- NJFF har ambisjoner om å tilby et seminar for faglig påfyll gjennom nyheter fra forskninga, og relevante diskusjoner om hvordan disse artene bør forvaltes i framtida. I tillegg tilbyr vi en møteplass for sosial omgang og nettverksbygging med likesinnede i god atmosfære ved Jakt- og Fiskesenteret på Flå, sier NJFFs viltkonsulent Webjørn Svendsen.

Småviltseminar Jakt- og Fiskesenteret 2017.pdf

Her finner du program og påmelding til NJFFs småviltseminar 2017.​

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Marius Norefjell
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.