NJFF-ambassadør: Janne Svihus
Publisert 27.01.2020 12:01
Oppdatert 10.03.2020 15:57
NJFF-ambassadør: Janne Svihus
I 2019 ble Janne Svihus en del av NJFFs nyopprettede ambassadørteam, da hennes flotte bilder av jakt og fiske på Instagram inspirerte oss. Bli litt bedre kjent med Janne her!

​​​​​​Navn: Janne Svihus
Alder: 25
Bosted: Rossåsen, Rogaland
Medlem i Jæren Jakt- og fiskeforening

Janne Svihus bor sammen med sin samboer og hund på Rossåsen i Sandnes. Til daglig jobber hun som automatiker og fritiden brukes helst til alt som har med friluftsliv og villmark å gjøre, fra dagsturer i fjellet til lengre jaktturer.

Jeg takket ja til å være ambassadør for Norges Jeger- og Fiskerforbund fordi jeg synes dette er en flott organisasjon som jeg har vært en del av lenge. Å være ambassadør var også noe nytt og spennende som jeg var veldig nysgjerrig på, forteller Janne. ​

IMG_20190313_191023_549.jpg

Spenning og samarbeid med hund

Ja, takk begge deler, sier Janne når vi spør om hun foretrekker jakt eller fiske best. Jeg både fisker og jakter, men det blir vel mest jakt på meg, forteller hun. Spenningen med å sitte å vente på å se om det kommer et dyr eller om fisken napper, er noe av det som driver henne. 

Fuglejakten liker jeg aller best! Generelt er jeg glad i å gå ute i naturen å nyte omgivelsene. Sammen med hunden min, Alaska, gjør vi dette ofte, men det er enda mer spennende når man har hagla på ryggen. Alaska er veldig glad i og flink til å finne fugler til meg, og det er veldig kjekt å se henne kose seg ute i naturen når hun er på jakt etter fuglene, forteller Janne. 

IMG_20180921_155313_490.jpg

Jannes tips til nybegynnere

Ta jegerprøven og ta kontakt med ditt lokale jeger og fiskerlag. De har mye erfaring og er alltid villig til å lære i fra seg. Når man har fått sin første fugl, hjort eller en flott fisk, er det lett å bli hektet. Det må nesten bare oppleves.​

Janne ønsker å vise hvor flott det er ute i den norske naturen og hvor kjekt det kan være å jakte. Jakt er for alle, avslutter Janne. 

Bli inspirert av Jannes instagrambilder du også. ​

Janne.gif

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.