NJFF-ambassadør: Prem Foss Sharma
Publisert 27.01.2020 09:39
Oppdatert 10.03.2020 15:56
NJFF-ambassadør: Prem Foss Sharma
I 2019 ble Prem Foss Sharma en del av NJFFs nyopprettede ambassadørteam, da hans flotte bilder av jakt og fiske på Instagram inspirerte oss. Bli litt bedre kjent med Prem her!

​​​Navh: Prem Foss Sharma
Alder: 29
Bosted: Lundamo, Trøndelag
Direktemedlem i NJFF Sør-Trøndelag

Prem har alltid hatt en glødende interesse for naturen, og spesielt for fisking. Da han var fire, fem år fikk han sin første bekkørret, og ble dermed rammet av fiskefeber. Jakt er Prem også lidenskapelig opptatt av, men denne interessen kom først da han begynte på videregående, og naturbrukslinja. Etter dette studerte han ett år med akvakultur, før han studerte utmarksforvaltning ved Evenstad, Høgskolen i Innlandet. Interessene har dermed preget Prems utdanning sterkt. Han er en sosial og glad gutt som liker å være sammen med venner, helst ute i naturen.

–​Jeg takket ja til å være ambassadør for Norges Jeger- og Fiskerforbund fordi jeg liker de verdiene forbundet står for. Selv om jeg selv syntes det hørtes litt skummelt ut å være ambassadør, var jeg egentlig aldri i tvil. Å få representere den største aktøren innenfor jakt og fiske i Norge, gjør jeg med stolthet. Tror veldig få ville avslått denne muligheten, sier han. 

LRM_EXPORT_698457216650081_20190819_101417719.jpeg

Spenning og avkobling

–Jeg jakter og fisker først og fremst for spenningen, rusen og rekreasjonen. Jeg har hatt fiskefeber i 25 år, og fiskeskjelven forsvinner aldri. I tillegg er det få plasser der jeg virkelig kan koble av slik som ved et rolig fjellvann 1000 m.o.h. Alle bekymringer forsvinner i slike settinger, forteller Prem. 

Fiske etter ørret og røye i høyfjellet er det han trives aller best med. –​Naturen i fjellet, kombinert med råsterk ørret eller røye fra et lite fjellvann er det ingenting som slår. Når det gjelder jakt, er fjellrypejakta det jeg liker best. Den rå naturen som fjellrypa ofte sitter i, og de spennende skuddsituasjonene gjør jakta fantastisk, forteller han. 

IMG_20181101_183811_190.jpg

Prems tips til nybegynnere

–​Det er bare å komme seg ut. Man trenger ikke rare utstyret for å kunne lykkes. Selv fikk jeg mine første ørreter med meget beskjedent fiskeutstyr. En kjepp med snøre og en krok med mark kan være nok til suksess. ​

Prem ønsker å vise sine beste øyeblikk fra naturen, jakt og fiske med sine instagrambilder. Det kan være alt fra en tokilos ørret til en vakker solnedgang over et fjellvann. ​Han håper at bildene kan inspirere andre til å komme seg ut på tur. –​Spenningen og avkoblingen med jakt og fiske er en rå kombinasjon. Til folk som lever et stressa liv, anbefaler jeg å ta turen til fjells og bare sniffe inn litt fjelluft. Det har nok redda mange, mener Prem. 

Kom dere ut på tur og følg Prem på instagram. 

IMG_20190711_191557_517.jpg

    - Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.