NJFF-ambassadør: Sigve Urne
Publisert 05.02.2020 11:03
Oppdatert 10.03.2020 15:58
NJFF-ambassadør: Sigve Urne
I 2019 ble Sigve Urne en del av NJFFs nyopprettede ambassadørteam, da hans flotte bilder av jakt og fiske på Instagram inspirerte oss. Bli bedre kjent med Sigve her!

​​Navn: Sigve Urne
Alder: 27
Bosted: Askøy/Sogndal
Direktemedlem i NJFF-Hordaland

Sigve kunne aldri forestilt seg et liv uten jakt og fiske.  Det er i naturen han føler seg hjemme. Sigve driver aktivt med jakt og fluefiske både på fritiden og på jobb. Gjennom jobben i Bergen Aktiv AS selger han jakt- og fiskeutstyr og tar med seg kunder fra Norge på fluefiskereiser til Island. 

–Jeg synes det er stort å få representere Norges Jeger- og Fiskerforbund på sosiale medier. Jeg har lenge vært medlem i organisasjonen og var veldig stolt da jeg fikk spørsmålet om å være med som ambassadør, forteller Sigve. –Jakt og fiske er en del av min identitet, og noe jeg aldri kunne vært foruten. 

DSC08426.jpg

Naturopplevelser er de rikeste opplevelsene man kan ha

Sigve trives best med fluestangen etter ørret, eller med hagla etter skogsfugl og rype. –Jeg tror at jegere og fiskere ofte er de mest fornøyde menneksene i samfunnet. De er glade, snille og sunne personer med en brennende kjærlighet for natur og dyr. For meg er naturopplevelser de rikeste opplevelsene man kan ha, sier Sigve. 

IMG_20181105_183518_802.jpg

Sigves tips til nybegynnere

–Det er heldigvis enkelt å komme i gang med jakt eller fiske idag. Du kan finne jakt- og fiskekort på inatur.no, og du kan få god hjelp til å komme i gang av NJFFs lokallag. Ta kontakt med din lokalforening, de har ofte kurs og arrangerer introjakter for nybegynnere. På utstyrsfronten ville jeg gått innom en jakt- eller fiskebutikk. De som jobber der har ofte veldig god peiling, og kan skreddersy utstyr for deg til ditt behov, forteller Sigve.

Sigve ønsker å formidle jakt og fiskeglede med sine bilder på Instagram, og han vil inspirere andre til å komme seg ut på tur og oppleve det han selv brenner for. –​De som ikke har prøvd jakt og fiske går virkelig glipp av noe, avslutter han. 

Følg Sigve på instagram​

DSC08278-2.jpg


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.