NJFF-appen er oppdatert med mer informasjon
Publisert 29.06.2018 09:05
Oppdatert 15.11.2018 13:43
NJFF-appen er oppdatert med mer informasjon
Båtutsetting i Visterflo (foto: OHH).
NJFF-appen er oppdatert med mer informasjon
NJFFs innholdsrike jakt- og fiskeapp har blitt enda bedre. Nå får du oversikt over alle båtramper i Norge og fiskeplasser tilpasset handikappede!

​​​​Nytt i appen

Lurer du på hvor du kan sette ut båten din? NJFF-appen hjelper deg med dette. Der er det en fullstendig oversikt over båtramper i hele landet. Dette er etterlengtet for mange som ikke er lokalkjent der de tar med seg båten.

I tillegg er appen oppdatert med oversikt over alle handicaptilpassede fiskeplasser. Du finner veibeskrivelse og parkeringsinformasjon til disse plassene. Det er flott å vite at man kan komme seg ut på fisketur selv om man trenger litt mer tilrettelegging. 

Kartet for skytebanene er også forbedret. 

Populær app for jegere og fiskere

​​​Svært mange har lastet ned NJFFs innholdsrike app for mobil og nettbrett. Du har kanskje sett etter sportegn, prøvd lokkelydene, ammoguiden eller kikket på oversikten over fiskearter?

NJFF-appen er grovt sett delt i to; for jegere og sportsfiskere. Du kan finne jakttider, legge inn mørningsvarsel, se ammoguide, få innføring i gevirbedømming og mye mer. Som sportsfisker har du hele «fiskeguiden» tilgjengelig, du kan beregne k-faktor, og vekt ut fra lengde. I tillegg kan du til enhver tid sjekke sol, måne og tidevann. Det meste av innholdet er tilgjengelig uten mobildekning. 

​​Her kan du laste ned NJFF-appen i App Store for iPhone og på Google Play for Android-telefoner.​​​​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.