​​​​​​150 år med jakt- og fiskeglede
Publisert 07.12.2020 10:42
Oppdatert 15.01.2021 08:53
​​​​​​150 år med jakt- og fiskeglede
I år fyller NJFF 150 år! Vi ønsker å bruke jubileumsåret til å feire medlemmene våre og organisasjonen!

​​​​​​​​​Siden 1871 har NJFF vokst til en organisasjon bestående av 110 000 jegere og fiskere over hele landet. Dette skal feires ved å vise frem opplevelsene, den flotte naturen og ikke minst de fantastiske råvarene vi har. Vi vil vise fram samholdet og de gode jakt- og fiskeopplevelsene i vår flotte natur. 

Fotokonkurransen fortsetter

fotokonkurranse 

I løpet av jubileumsåret vil vi gjennomføre seks ulike konkurranser med forskjellige temaer. Temaene for året blir: Sammen på jakt- og fisketur, et mangfoldig friluftsliv, vill turmat, familien på tur, ville, norske dyr og poseringsfrie jakt- og fiskebilder. Første konkurranse er alt i gang, så her er det bare å sende inn dine beste bilder. Vi avslutter denne konkurransen 28. februar, men vil fortsette med nye fotokonkurranser gjennom hele året! 

Delta i første del av fotokonkurransen som handler om å være sammen på jakt- og fisketur he​r.

Jubileumsportretter

Vi har laget syv portrettfilmer av utvalgte medlemmer i NJFF over hele landet. Hensikten med disse filmene er å vise organisasjonsmangfoldet. Filmene er vakre og varme og viser hvem jegerne og fiskerne er og hvorfor vi driver med jakt og fiske. Filmene vil bli vist i sosiale medier. 

DSC08486.jpg

Se filmene her: 

Les mer om bakgrunnen for portrettfilmene og alle filmene finner du samlet her.
Her kan du lese en liten presentasjon av Marianne

Jubileumsportretter-NJ-06462- Foto_Kalle_Meidell.JPG

Jakt- og fiskegenseren

I februar 2020 lanserte vi strikkekonkurransen hvor vi inviterte alle til å bli med å konkurrere om å strikke hele Norges jakt- og fiskegenser. Med et flott helleristnings-mønster, er Elisabeth Borch kåret til vinner av NJFFs store strikkekonkurranse.​ 

Les intervju med vinneren og se strikkeoppskriften her. 
njff-genseren.jpg

Jubileumsambassadører

ambassadørbildealle.png

Disse ansiktene vil prege året som kommer i sosiale medier. Vi er glade for å kunne presentere et samarbeid med våre flotte jubileumsambassadører.

Les presentasjonen om dem her. 

Hilsen fra Forbundsstyret og NJFFs generalsekretær

​Se Forbundsstyrets videohilsen i forbindelse med jubileet!​
Se videohilsen fra Eldar Berli, generalsekretær i NJFF!

Jakt- og Fiskelandet

​NJFFs gave til seg selv, fylkeslagene og foreningene er en episk film om det unike jakt- og fiskelandet Norge. Filmen består av 24 små klipp av jakt og fiske som er satt sammen til en fantastisk film for alle som er glad i dette. Det vil bli premiere på filmen på høsten, og NJFF vil i etterkant distribuere filmen ut i organisasjonen. Det legges opp til en landsdekkende premiereuke der vi viser filmen på kinoer over hele landet. Visningene er lukkede og kun for medlemmer. ​Her er det bare å glede seg til en fantastisk filmopplevelse. BlackFlyEyes har produsert filmen på oppdag fra oss. ​

Jubileumssluk

Hva er vel et jubileumsår i NJFF, uten en jubileumssluk? NJFF har, i samarbeid med Sølvkroken, funnet frem til at Aura Lillauren 12 gram i kobber skal være jubileumssluken.​

Les om jubileumssluken her

Jubileumskalender

Har du fått NJFFs jubileumskalender i posten? Sammen med fjorårets siste nummer av Jakt & Fiske sendte vi med denne. Vi håper kalenderen får en sentral plass i hjem, hytter og klubbhus.

Les mer om kalenderen her

kalender.jpg

Mer informasjon om det som vil foregå i NJFFs jubileumsår vil fortløpende legges ut her. ​


- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.