NJFF gir deg vervetipsene
Henning Ottarsrud
Publisert 15.01.2019 12:55
Oppdatert 15.01.2019 12:55
NJFF har over 50 flotte vervepremier i alle prisklasser. Er du jeger eller fisker, er det lett å la seg friste. Så hvorfor ikke gjøre et forsøk på å verve? Vi gir deg de beste vervetipsene her.
NJFF gir deg vervetipsene
Mange vurderer å melde seg inn i NJFF. Ikke vær redd for å spørre om de har lyst til å bli medlem.

​​3 vervetips til medlemmet

  1. Spør dine nærmeste om de har lyst til å bli medlem. Har du noen barn som er interessert i friluftsliv? En kompis? Eller kanskje en kollega? Spør da vel!
  2. Engasjer deg i foreningens aktiviteter. På skytebane, Fiskesommerarrangementer, jegerprøvekurs, opplæringsjakter, hundekurs, etc. Her er det ofte potensielle medlemmer, og det er på disse aktivitetene du virkelig samler mange vervepoeng.
  3. Registrer vervingene på Min Side på njff.no. Her har du mulighet til å følge opp de du har vervet hvis de ikke betaler.

3 vervetips til foreningen

  1. Differensier på pris - pris medlem/ikke-medlem når dere arrangerer aktiviteter 
  2. Presenter foreningen i første møte med deltakere på foreningens aktiviteter.
  3. Sett av god tid til å fortelle om foreningens turer, hytter, fiskemuligheter, dressurkurs, jaktterreng m.v. Informasjon som forteller om foreningen og hvilke fordeler man har ved å være medlem er viktig.

Her finner du årets vervepremier!

- Annonse -
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.