NJFF kartlegger skytebaner
Publisert 18.01.2021 11:21
Oppdatert 18.01.2021 13:34
NJFF kartlegger skytebaner
NJFF ønsker skytebanekonsulent, Tonje Grønvold velkommen.
Skyting er en utbredt og ønsket aktivitet enten det dreier seg om obligatorisk skyting i tilknytning til jegerprøven eller den årlige skyteprøven for storviltjegere, trening til jakt eller konkurranseskyting både på nasjonalt og internasjonalt nivå.

​​​​NJFF er i gang med en kartlegging av skytebanene til de lokale jeger- og fiskerforeningene. Tonje Grønvold​ (27 år) er ansatt i et års engasjement fra 2. januar 2021 for å følge opp NJFFs skytebaneregistering. Tonje er utdannet innen idrett og kommer fra et engasjement som utdanningskonsulent i Det Frivillige Skyttervesen (DFS).​ Hun har vært aktiv skytter i DFS i over 17 år og har på den måten sett mange av Norges skytebaner. Mye av fritiden hennes går til skyttersaken da Grønvold er tillitsvalgt både i skytterlaget og i samlaget​.

Om prosjektet

I denne perioden skal alle skytebanene i NJFF importeres inn i skytebaneregisteret slik at (nesten) alle skytebaner i Norge ligger i ett system. Skytebaneregisteret er en oversikt over alle skyteanlegg, men også en spesifikk oversikt over hver enkelt bane. Når skytebaneregisteret er oppe og går for NJFF kommer det også til å bli opplæring for de som etter hvert skal bruke dette systemet for videre oppfølging av skyteanleggene.

- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.