Nye æresmedlemmer utnevnt i NJFF
Publisert 08.02.2016 19:08
Oppdatert 06.06.2016 12:23
Nye æresmedlemmer utnevnt i NJFF
Bjarne Huseklepp og Ketil Aarstad (t.h.) ble utnevnt til æresmedlemmer i NJFF av leder Runar Rugtvedt.
Nye æresmedlemmer utnevnt i NJFF
Aarstad og Huseklepp fikk stående applaus fra et samlet landsmøte.
Under NJFFs landsmøte er det vedtatt å tildele æresmedlemskap til Ketil Aarstad og Bjarne Huseklepp. Begge har gjort en langvarig innsats for jegerne og sportsfiskerne i Norge gjennom sitt arbeid i NJFF, og fikk stående applaus fra landsmøtet.

​​​​To nye æresmedlemskap ble tildelt under NJFFs landsmøte helgen 13.-15. november i Haugesund. Æresmedlemskap i NJF​F henger svært høyt, og det er totalt bare en håndfull æresmedlemmer i den eneste landsdekkende medlemsorganisasjonen for jegere og fiskere. 


Ildsjel for barne- og ungdomsarbeid 

Bjarne Huseklepp er 62 år, er gift og har to barn. Han bor i Guddal i Sunnfjord, Sogn og Fjordane. Her kan du lese mer om Bjarnes organisasjonsbakgrunn.

Ildsjelen Bjarne har en CV som få kan matche, hvor bredden og engasjementet lyser i mot deg. Sterkest brenner Bjarne for barne- og ungdomsarbeidet i jeger- og fiskeorganisasjonen. I mange år ledet og utviklet han NJFFs arbeid på dette feltet, og i dag har organisasjonen et godt etablert barne- og ungdomsarbeid å vise til. Bjarne er en gammel maratonløper, og som kjent, de gir seg aldri! Ei heller Bjarne Huseklepp, heldigvis!

- Bjarnes karriere i NJFF startet i 1985, og han har bekledd et utall roller hos oss gjennom mange år. Han har et drivende engasjement og holder et høyt tempo i sitt arbeid. Det er artig å jobbe sammen med Bjarne, sa forbundsleder Runar Rugtvedt under landsmøtet.


En kjempe i NJFF-sammenheng 

Kjetil Aarstad er 69 år, gift og har tre barn. Han bor i Vuku i Nord Trøndelag, og er leder i Verdal JFF. Her kan du lese mer om Ketils organisasjonsbakgrunn.

Kjetil Aarstad er en kjempe i jakt- og fiskesammenheng. Gjennom et langt liv har han arbeidet og brent for jakt, jakthunder, jegerutdanning, naturforvaltning, viltstell og ikke minst organisasjonsarbeid. Han har vært engasjert i lokalforeningen, ledet fylkeslaget i NJFF Nord-Trøndelag og sittet i Forbundsstyret i NJFF i to perioder. Kjetil er kjent for sitt engasjement og sitt gode humør. Alltid konstruktiv, alltid blid, men aldri tannløs!​

- Jeg har hatt gleden av å sitte sammen med ham i to forbundsstyreperioder. Han er klar i sine meninger, men veldig løsningsorientert, sa Rugtvedt til landsmøtet.


​​​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.