Vil prøve ut kulesti som NM-grein
Publisert 08.02.2016 19:08
Oppdatert 06.06.2016 12:16
Vil prøve ut kulesti som NM-grein
NJFFs landsmøte vedtok at kulesti skal prøves ut som NM-grein i løpet av kommende treårs-periode. Forslagsstillerne fra NJFF Hedmark mente at det var på høy tid at NJFF utvider tilbudet, ettersom kulesti også kan skytes med salongrifle.

​​- Vi er opptatt av å få fram en ny skytegrein som heter kulesti, som kan skytes med kaliber 22. Vi ønsker å løfte denne greinen ytterligere fram, som er veldig populær i Sverige. Vi mener det er viktig at vi fornyer oss, sa Knut Arne Gjems fra NJFF-Hedmark.

Ettersom kulesti kan skytes med kaliber 22, er skyteformen spesielt godt egnet til å rekruttere juniorer til jakt og skyting. I Hedmark i 2015 har deltagerantallet vært fra 100 til 130 skyttere på stevnene, påpekte Gjems.


Fikk tilslutning til prøve-NM​​​​

Hedmark valgte imidlertid å modifisere sitt opprinnelige forslag, til at "Kulesti skal utprøves minst en gang som prøve-NM-grein i kommende treårsperiode sammen med NM elg for å gjøre skytegreinen landskjent. Jaktskytterutvalget skal deretter evaluere om kulesti skal tas inn som NM-grein."

Brynjar Berge fra forbundsstyret valgte deretter å trekke forbundsstyrets forslag - med forutsetning at noen påtok seg å arrangere NM Elg på denne måten. NJFF Hedmarks forslag ble deretter enstemmig vedtatt.

Her kan du lese forslaget i detalj, samt Forbundsstyrets innstilling til landsmøtet.

Her finner du andre saker og informasjon vedrørende NJFFs landsmøte.

​​​​​​​​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.