Sju gullmerker i NJFF tildelt
Publisert 08.02.2016 19:07
Oppdatert 06.06.2016 12:24
Under NJFFs landsmøte er det vedtatt å tildele NJFFs gullmerke til sju personer. Blant disse er pensjonert NRK-reportert Arnulf Møllerstad som er førstemann utenfor organisasjonen med denne utmerkelsen.
Sju gullmerker i NJFF tildelt
Seks av gullmerke-mottakere på lørdagens bankett: Anne Grete Thiis (f.v.), Sven O. Stenbrenden, Åge Walter Hansen, Ole Furu, Håkon Rudland og Arne Egil Stensåsen.

​​​​​Under landsmøtet i Haugesund fikk sju personer æresutmerkelser av NJFF. Disse ble tildelt forbundets gullmerke som takk for en særlig innsats for jakt og fiske i Norge. Gullmerker deles kun ut under Landsmøtet, som avholdes hvert tredje år. 

De som etter mange års sterk innsats i organisasjonen ble hedret med NJFFs gullmerke er:

  • Sven Olav Stenbrenden (les mer om bakgrunnen for hans utmerkelse), Trysil, Hedmark.
  • Ole Furu, Sunndal (les mer om bakgrunnen for hans utmerkelse), Møre og Romsdal.​​
  • Håkon Rudland (les mer om bakgrunnen for hans utmerkelse), Sør Fron, Oppland.
  • Anne Grete Thiis (les mer om bakgrunnen for hennes utmerkelse), Rakkestad, Østfold.
  • Arne Egil Stensåsen (les mer om bakgrunnen for hans utmerkelse), Løten, Hedmark.
  • Åge Walter Hansen (les mer om bakgrunnen for hans utmerkelse), Rolvsøy, Østfold.


​Første gullmerke utenfor organisasjon

Det siste gullmerket på årets landsmøte gikk til Arnulf Møllerstad fra Porsgrunn. Møllerstad er den første som er tildelt gullmerke uten å være tillitsvalgt i NJFF. Organisasjonen ønsker å hedre Møllerstad for hans mangeårige innsats i Friluftsmagasinet på NRK, der han på sin særegne måte belyste ulike sider av det høstingsbaserte friluftslivet: Aldri konfliktsky, men heller ikke konfliktskapende. 

Møllerstad hadde integritet og framsto alltid kunnskapsrik om de temaer han belyste. I 32 år holdt han NRK Friluftsmagasinet gående hver lørdag morgen, til glede for hundretusener jakt-, fiske- og friluftslivsinteresserte radiolyttere. 

​​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.