Landsmøtet vil satse på barn og ungdom
Publisert 08.02.2016 19:07
Oppdatert 06.06.2016 12:17
Landsmøtet vil satse på barn og ungdom
NJFF Sogn og Fjordane fikk støtte fra NJFFs landsmøte i sitt forslag om å øke satsinga på barn og unge. Fylkeslaget mener utfordringa er å skape lokal, kontinuerleg aktivitet slik at flere barn og unge blir prega og finn det meningsfullt å være medlem.

​- Tross stort fokus på verving, viser det seg at antall medlemmer i NJFF har hatt ei vedvarende, negativ utvikling. Medlemstalet er redusert, særlig innen barne- og ungdomsmedlemmer, påpekte Geir Haukaas​, som la fram forslaget på vegne av NJFF Sogn og Fjordane.

For å styrke og tydeliggjøre denne barne- og ungdomssatsinga i hele organisasjonen, fremmer NJFF Sogn og Fjordane følgende forslag til landsmøtet 2015:

NJFF skal i kommende landsmøteperiode utarbeide en strategisk plan for satsinga retta mot barn og ungdom, bygd på relevant kunnskap. Planen skal inneholde mål, tiltak, prioriteringer og ansvarsfordeling i hele organisasjonen.


​​Landsmøtets vedtak​​

​​​​​Landsmøtet tiltrer forslaget fra NJFF Sogn og Fjordane.


Her kan du lese forslaget i detalj, samt Forbundsstyrets inns​tilling til landsmøtet.

Her finner du andre saker og informasjon vedrørende NJFFs landsmøte.

​​​​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.