Ungdomslederprisen 2015 til Sandefjord
Publisert 08.02.2016 19:07
Oppdatert 06.06.2016 12:22
Ungdomslederprisen 2015 til Sandefjord
Birgitte Storfjell og Hans Jørgen Flåtten (t.h) fikk 5.000 kroner med på kjøpet sammen med NJFFs ungdomslederpris av forbundsleder Runar Rugtvedt.
Ungdomslederprisen 2015 til Sandefjord
Et viktig aspekt er måten de engasjerer ungdommene på; de har valgt sin egen leder og arrangerer sitt eget julebord, poengterte Rugtvedt (Ill.foto).
NJFFs ungdomslederpris på Landsmøtet 2015 gikk til driftige tillitsvalgte i Sandefjord JFF. Birgitte Storfjell og Hans Jørgen Flåtten er en uvurderlig ressurs i foreningens arbeid for barn og ungdom, og inspirerer stadig flere unge til jakt og fiske.

​​​​​Under stor applaus mottok Birgitte Storfjell og Hans Jørgen Flåtten i Sandefjord JFF forbundets ungdomslederpris under NJFFs landsmøte i Haugesund. Både Birgitte og Hans Jørgen begynte som aktive foreldre i ungdomsgruppa, og ble for snart to år siden valgt inn som ledere for utvalget.

De arrangerer i snitt en aktivitet hver uke, hvor det meste av temaer innen jakt og fiske blir dekket. De yngste får tilbud om fisketurer, fluebinding, simulatorskyting, ringmerking av fugler, revejakt, mårjakt, leirdueskyting, isfisking og jaktskytterskole.


Skaper liv i hele foreningen​

Birgitte og Hans Jørgen er rett og slett er en uvurderlig ressurs i Sandefjord JFF. Med alt dette flotte arbeidet og fantastiske inspirerende engasjementet, skaper de liv i hele foreningen. Her kan du lese mer om det flotte ungdomsarbeidet i Sandefjord JFF​.

- Jeg veit med sjølsyn at det er 30-40 ungdommer som møter opp - hver uke! Et viktig aspekt er måten de engasjerer ungdommene på; de har valgt sin egen leder og arrangerer sitt eget julebord. De har også invitert med funksjonshemmede på sine turer, noe jeg synes er veldig flott, sa forbundsleder Runar Rugtvedt da prisen ble delt ut.

NJFFs ungdomslederpris deles ut på landsmøtet hvert tredje år. Prisen går til den eller de som fremmer godt og levende ungdomsmiljø i en av NJFFs foreninger. ​

Her finner du andre saker og informasjon vedrørende NJFFs landsmøte.​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.